Tuesday, 18 December 2012

Penangan ESP - Baju Basah Lecun & Susu Melimpah Keluar Semasa Mengepam Susu

Dah 2 hari i tak update blog ni.. rasa tak senang duduk kalau tak update blog. Since both heros tengah menikmati afternoon nap, baik i kongsi another GOOD NEWS yang i baru terima.

Hari ni i nak share satu lagi testimonial kejayaan kawan baik i, Puan Azfa dalam breastfeeding exclusively for the FIRST TIME after failing to breastfeed her eldest two daughters. Alhamdulillah.. i pun tumpang happy tengok mommy Afza yang bersemangat untuk menyusu anak sepenuhnya. 

Jom baca testimonial beliau.. 

** Gambar profile beliau telah diBLURkan atas permintaan beliau ya



Hanya 3 hari sahaja selepas minum Energizing Soy Protein ni  susu beliau sudah ada peningkatan! 


After a few days later, i PM tanya khabar supply beliau. This is her impressive comment : basah lencun baju kalau lambat pam! Botol susu pun dah habis stok!.. (Maybe i should sell milk storage too?hehe)


Esok hari i PM Pn. Azfa lagi.. kali ni hasil tuaian lagi HEBAT..dalam tak sedar susu melimpah keluar semasa mengepam! Disebabkan kehebatan ESP ini..beliau terus order produk Shaklee Lecitihin untuk menguruskan badan semasa menyusu tanpa menjejaskan supply susu. InsyaAllah..



Seronokan bila baca testimonial orang lain yang berjaya. Semoga perkongsiaan ini dapat memberi semangat kepada mommies yang lain. Ingat! Kejayaan tidak datang bergolek itu saja.. Kena usaha mengepam setiap 2-3 jam, minum 3-4 Liter air sehari dan mengambil supplement Shaklee dengan betul. On top of all.. mommy kenalah jaga mood jangan asyik stress je.. kenalah banyak sabar, sebab supplement ni bukan magic ya. Just be positif dan keep on Direct Latch atau pump ok! InsyaAllah.

Okay, time for me to sign off.. happy breastfeeding ya! 

** Credit & Special Thanks to Pn. Nurul Azfa Azizan

Untuk dapatkan Energizing Soy Protein, sila hubungi saya di:

Call : 019-2323298

Email: liyanakhor@gmail.com

Add Fb saya: Khor Chia Chia untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: Facebook.com/MamiAwesome untuk mendapatkan DISKAUN HEBAT dan INFO PERCUMA

2 comments:

  1. Sangat awesome blog n biz you nih! All the best! *clap hands*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...